Popular Posts

santamonicahighschoolbaseball

Microsoft Powerpoint - Wikipedia

Post a Comment

Microsoft PowerPoint este un application modificare sursă]

Prezentările PowerPoint constau dintr-un număr de pagini individuale sau "cadre" sau "slide"-uri.. Diapozitivele pot conține textual content modificare sursă]Creație la gândire preliminară (1984–1987)[modificare l.a. un software program de pornire în Silicon Valley numit chibzuire, Inc  chibzuire a fost fondat în 1983 pentru a crea un mediu și aplicații combine pentru viitoarele computere personale , care ar oferi o interfață grafică de utilizator, dar a întâmpinat dificultăți care necesită o „repornire” și un plan nou.

La 5 iulie 1984, Forethought l-a angajat pe Robert Gaskins în funcția de vicepreședinte al dezvoltării produselor  pentru a crea o nouă aplicație care să fie potrivită în unique noilor calculatoare grafice personale, precum Microsoft Windows și Apple Macintosh .  Gaskins a produs descrierea inițială a PowerPoint aproximativ o lună mai târziu (14 august 1984) sub forma unui file de 2 pagini intitulat „Grafică de prezentare pentru proiecția aeriană”.  Până în octombrie 1984, Gaskins îl selectase pe Dennis Austin ca dezvoltator pentru PowerPoint. Gaskins și Austin au lucrat împreună la definirea și proiectarea noului produs timp de aproape un an și au produs primul document cu specificații din 21 august 1985.  Acest prim report de proiectare a arătat un produs așa cum ar arăta în Microsoft Windows 1.0 ,  care în acel second nu fusese eliberat.

Dezvoltarea din această specificație a fost începută de Austin în noiembrie 1985, pentru Macintosh mai întâi.  Aproximativ șase luni mai târziu, la 1 mai 1986, Gaskins și Austin au ales un al doilea dezvoltator care să se alăture proiectului, Thomas Rudkin.  Gaskins au pregătit două documente de comercializare a specificațiilor finale ale produsului în iunie 1986; acestea au descris un produs atât pentru Macintosh, cât și pentru Windows.  Aproximativ în același timp, Austin, Rudkin și Gaskins au produs un al doilea și ultimul document foremost cu specificații de proiectare, de statistics aceasta prezentând un component Macintosh.

De-a lungul acestei perioade de dezvoltare, produsul a fost numit „Prezentator”. Apoi, chiar înainte de eliberare, a avut loc un control de ultimă oră cu avocații Forethought pentru a înregistra numele ca marcă comercială, iar „Prezentator” a fost respins în mod neașteptat, deoarece a fost deja folosit de altcineva. Gaskins spune că s-a gândit l.a. „PowerPoint”, pe baza obiectivului produsului de „împuternicire” a prezentatorilor individuali, și a trimis acel nume avocaților pentru autorizare, în timp ce toată documentația a fost revizuită în grabă.

Finanțarea pentru dezvoltarea completă a PowerPoint a fost asigurată los angeles mijlocul lunii ianuarie 1987, când un nou fond de capital de risc Apple Computer, numit Apple's Strategic Investment Group,  selectat PowerPoint pentru a fi prima sa investiție.  O lună mai târziu, la 22 februarie 1987, Forethought a anunțat PowerPoint la Personal Computer Forum din Phoenix; John Sculley , CEO-ul Apple, a apărut la anunț și a spus „Vedem prezentarea computer ca fiind o piață mai mare pentru Apple decât publicarea pe laptop”.

PowerPoint 1.zero modificare sursă]

La începutul anului 1987, Microsoft începea să planifice o nouă aplicație pentru a crea prezentări, activitate condusă de Jeff Raikes , care technology șef de advertising and marketing pentru Divizia de aplicații.  Microsoft a atribuit un grup intern să scrie o specificație și să planifice un nou produs de prezentare.  Ei aveau în vedere o achiziție pentru a accelera dezvoltarea și, l.a. începutul anului 1987, Microsoft a trimis o scrisoare de intenție pentru a achiziționa produsul lui Dave Winer numit MORE , un application de schiță care ar putea tipări schițele sale sub formă de diagrame. În timpul acestei activități pregătitoare, Raikes a descoperit că un application unique pentru a face prezentări generale a fost deja dezvoltat de Forethought, Inc. și că a fost aproape finalizat.  Raikes și alții au vizitat Forethought la 6 februarie 1987, pentru o demonstrație confidențială.

Mai târziu, Raikes i-a relatat reacției sale l.a. PowerPoint și raportul său despre Bill Gates , care inițial technology sceptic:

M-am gândit „software pentru a face cheltuieli generale - asta este o idee grozavă”. M-am întors să-l văd pe Bill. I-am spus: „Bill, cred că ar trebui să facem asta;” iar Bill a spus: „Nu, nu, nu, nu, nu, nu, aceasta este doar o caracteristică a Microsoft Word, doar pune-o în Word”. ... Și am tot spus: „Bill, nu, nu este doar o caracteristică a Microsoft Word, este un întreg gen al modului în care oamenii fac aceste prezentări.” Și, după meritul său, el m-a ascultat și, în cele din urmă, mi-a permis să merg mai departe și ... să cumpăr această companie din Silicon Valley numită Forethought, pentru produsul cunoscut sub numele de PowerPoint.

Când PowerPoint a fost lansat de Forethought, presa inițială a fost favorabilă; Wall Street Journal a raportat cu privire los angeles reacțiile timpurii: " «Eu văd despre un produs de un an am obține acest entuziasmați» , spune Amy Wohl, un representative în Bala Cynwyd, Pa„Oamenii vor cumpăra un Macintosh doar pentru a avea acces l.a. acest produs. . ' "La 28 aprilie 1987, la o săptămână după livrare, un grup de directori Microsoft au petrecut o altă zi la Forethought pentru a afla despre vânzările inițiale PowerPoint pe Macintosh și despre planurile pentru Windows.  A doua zi, Microsoft a trimis o scrisoare lui Dave Winer retrăgând scrisoarea de intenție anterioară de a-și achiziționa compania  iar los angeles mijlocul lunii mai 1987 Microsoft a trimis o scrisoare de intenție de a dobândi Forethought.  După cum sa solicitat în acea scrisoare de intenție, Robert Gaskins de la Forethought a mers l.a. Redmond pentru o întâlnire individuală cu Bill Gates l.a. începutul lunii iunie 1987  și până l.a. sfârșitul lunii iulie a fost încheiat un acord pentru o achiziție. New York Times a raportat:

... 30 iulie 1987— Microsoft Corporation a anunțat astăzi prima sa achiziție de software semnificativă, plătind 14 milioane de dolari [31,nine milioane de dolari în termenii actuali  ] pentru Forethought Inc. din Sunnyvale, California. Forethought realizează un application numit PowerPoint care permite utilizatorii de computere Apple Macintosh pentru a realiza folii transparente sau diagrame. ... [Achiziția Forethought este prima semnificativă pentru Microsoft, care are sediul în Redmond, Washington. Prevenirea va rămâne în Sunnyvale, oferind Microsoft prezența Silicon Valley. Unitatea va fi condusă de Robert Gaskins, vicepreședintele Forethought pentru dezvoltarea produselor.

Presedintele Microsoft Jon Shirley a oferit motivația Microsoft pentru achiziționarea: „ «. Am făcut această afacere în primul rând datorită credinței noastre în prezentări computing device ca o categorie de produse ... chibzuire a fost primul pe piață cu un produs în această categorie » “

Related Posts

Post a Comment